top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Viktig praktisk informasjon før Gjøvik - Comet Halden


Her følger viktig praktisk informasjon til deg som publikum. Gjør din del av innsatsen, slik at vi kan gjennomføre kamp i henhold til gjeldende regelverk og skape en hyggelig opplevelse for alle.


- Hallen vil deles inn i kohorter, og den kohorten du kommer i, holder du deg i gjennom hele kampen. Det vil være flere kiosker og flere toaletter åpne. Benytt også anvist plass gjennom hele kampen.

- Publikum skal ha minst 1 meter avstand til andre som de ikke bor sammen med, målt fra skulder til skulder. Når du sitter på fast plass, slik som i Fjellhallen, holder det med ett sete mellom deg og andre som ikke er i egen husstand.

- Barn i samme klasse eller gruppe i barnehagen eller barneskolen trenger ikke holde avstand.

- Registrering av publikum vil skje i hallen, men om du registrerer deg, og/eller kjøper billett her på forhånd, hjelper du både deg selv og oss. Kjøper du ikke billett på forhånd er det registrering med QR-kode ved ankomst. Vi ber også sesongkortholdere om å forhåndsregistrere seg via samme link.

- Det er påbud om munnbind innendørs, når det ikke er mulig å holde avstandskravet.

- Benytt deg av spritdispensere i hallen.

- Bli hjemme om du ikke er frisk.


Billetter kjøper du enten ved å følge denne linken, eller i døra. Det blir egen kø for de som har bestilt på forhånd. Forhåndssalget stenger to timer før kamp, og dørene åpner en time før kamp.


Billettpriser:

Barn 0-5 år: Gratis

Barn 6-15 år: 75 kr

Honnør/student: 100 kr

Voksen: 150 kr

Familiebillett: 300 kr (2 barn + 2 voksne)


Comments


bottom of page