Eidsiva bredbånd med som gullsponsor

Gjøvik Hockey er svært glade for at Eidsiva bredbånd blir med som gullsponsor også kommende sesong.

Eidsiva Bredbånd og Gjøvik Hockey har fornyet sin samarbeidsavtale for sesongen 2017-18. Bredbåndsleverandøren med 135 ansatte har hovedkontor på Lillehammer, med lokalkontorer i Oslo, Vågå og på Tynset. Eidsiva bredbånd leverer bredbånd til privat- og bedriftsmarkedet i Hedmark, Oppland og Akershus, samt at de tilbyr tilleggstjenester som underholdning, telefoni og sikkerhet.

Gjøvik Hockey synes det er svært gledelig at en stor aktør i innlandet, med over 55.000 kunder tilknyttet sitt nett, ønsker å spille på lag med Gjøvik Hockey kommende sesong, og vi ser frem til fortsatt godt samarbeid. 

Våre sponsorretningslinjer baserer seg på samarbeid med aktører som kan gi oss positiv synlighet, og som kan være med på å utvikle viktige relasjoner og bygge vår merkevare og profil, sier Margareta Willman som er salgs- og markedsdirektør i Eidsiva bredbånd. 

Vi ser på Gjøvik Hockey som en perfekt arena for å møte næringsliv og privatkunder i Gjøvik og omegn, her kan vi skape relasjoner. Vi ønsker å spille på lag og Gjøvik Hockey er en merkevare vi ønsker å assosiere oss med, det handler om lokale folk og lokale hjerter. Vi har fra første stund blitt veldig godt tatt imot av klubben og her spiller vi på lag med lokale idrettshelter. Vi ønsker lykke til med sesongen, forteller Willman. 

For en klubb som utøver en av verdens raskeste lagidretter er det flott at Eidsiva Bredbånd, som også er opptatt av fart, blir med på laget også kommende sesong.