Dårlig kamp og null poeng søndag

Nidaros var best fra start til slutt søndag, og vant til slutt 0-8.

Allerede etter drøyt fire minutter gikk gjestene opp i 0-1, da Gjøvik mistet pucken på vei frem i banen. Gjøvik slet med å skape de helt store tingene, og heller ikke Nidaros skapte all verden utover perioden som bar preg av en del utvisninger begge veier. Et par sjanser var det, men flere mål ble det ikke før den første pausen. 

I midtperioden økte gjestene til 0-2 før det var spilt to minutter, og la på til 0-3 etter drøyt fire minutter. 0-3 hadde blitt 0-5 før perioden var halvspilt. Gjøvik var ikke spesielt gode i midtperioden, bortsett fra i undertall fem mot tre to ganger på slutten av perioden. Lagene gikk til pause på 0-5, i en kamp som virket avgjort. 

Den tredje og siste perioden ble ikke stort bedre for Gjøvik, som slapp inn ytterligere tre mål før kampen var over, og dermed tapte 0-8 i det som rett og slett var en svak kamp fra Gjøvik. 

– Vi må bare ta en kamp av gangen og ikke tenke for langt fram. Vi må få hevet bunnivået for det kan ikke se ut sånn som i dag, sa Patrik Bäärnhielm til Oppland Arbeiderblad etter kampen søndag. 

Helgen endte dermed med null poeng, etter en veldig god kamp lørdag og en veldig svak kamp søndag. Nå venter det ei uke med trening, før turen går til Narvik neste helg for å møte topplaget som Gjøvik slo hjemme i Fjellhallen tidligere i sesongen.