top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Alex Nilsson klar for Gjøvik

Svensken som var på prøvespill for litt siden gjorde sine saker godt, og er nå enig med Gjøvik Hockey om å melde overgang.

Alex, som blir 20 år i høst, startet sin hockeykarriere i Munkfors, hvor han spilte til han foran 2016/17-sesongen meldte overgang til Mora. Der spilte han både på J18, hvor han etter hvert ble kaptein, og på J20 i SuperElit. Foran forrige sesong tok han turen til USA, hvor han spilte for Carolina Jr. Hurricanes. Han leverte 41 poeng på sine 41 kamper der, før han nå altså er klar for Gjøvik.


- Jeg valgte Gjøvik fordi det virker som en profesjonell klubb som jobber målrettet og har ambisjoner. Jeg tror det er et spennende lag som har stort potensiale til å gjøre det bra denne sesongen., sier Alex om hvorfor han valgte Gjøvik.


- Mitt første inntrykk var at jeg kjente meg veldig velkommen av både spillere og ledere med det samme jeg gikk inn i garderoben. Det gjør at jeg er veldig klar til å endelig få slutte meg til laget igjen, fortsetter han.


Vi ba Alex si litt om hvilke styrker han har som spiller, og selv sier han at farten er hans største styrke, samtidig som han har et bra blikk for spillet. Også trener Patrik Bäärnhielm var fornøyd med det han så under prøvespillet, og gleder seg til å få Alex inn som en fast del av laget.


- Alex gjorde et positivt inntrykk under try outen, selv om han hadde kort tid å vise seg frem på. Det er en ung og ydmyk spiller som vi skal jobbe videre med å utvikle, sier treneren.


Alex kom tilbake til Gjøvik denne uka og starter oppholdet med ti dagers karantene før han slutter seg til laget.

Comentarios


bottom of page