top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Ringerike kommer på besøk

Oppkjøringen fortsetter. Denne gang er det Ringerike som kommer til Gjøvik.

Det ble et nytt tap mot Lørenskog i helga, som til slutt vant 2-5. Selv om det ble tap, var det bedring å spore, og det blir spennende å se laget mot Ringerike onsdag kveld.


Ringerike har vært et topplag flere sesonger i 1. divisjon, og spilte også en sesong i GET-ligaen for et par år siden. Også denne sesongen er de tippet å være blant de bedre lagene i divisjonen, så det er nok en tøff test som venter Gjøvik.Billettinfo:

Billettene til kampen kan kjøpes hos Ticketmaster. Billettene koster 100 kr+billettavgift for alle. Her må man registrere seg, noe som gjør at vi har oversikt over hvem som har kjøpt billetter, om det skulle bli nødvendig med smittesporing i etterkant. Vær også forberedt på at du må registrere deg ved ankomst til hallen.


I Fjellhallen er det god plass til 200 tilskuere, og alle som er i hallen må holde en meters avstand til hverandre. Tilskuere må også holde seg unna alle områder som er beregnet på spillere både før, under og etter kamp. Vi kommer til å ha vakthold for å følge opp dette. Dersom du ikke er i form eller viser symptomer på sykdom, må du holde deg hjemme. Vi oppfordrer for øvrig alle til å følge rådene fra FHI for å begrense smitte.


Frikort og lignende Det vil ikke deles ut noen frikort. Alle som vil inn på kamp, som ikke har en arbeidsoppgave direkte knyttet til kampgjennomføringen, må ha billett for å komme inn. Dette omfatter også klubbens frivillige og spillere i breddeavdelingen.


Dørene åpner 18:30. Kiosken er åpen.

169 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page