Fire nye spillere klare

Mandag kveld signerte vi ikke mindre enn fire nye spillere.

Bilde: (fra venstre) Hugo Edlund, Eivind Eiken Andresen, August Jonsson og Ivan Sijan. 

De fire guttene som har vært på prøvespill en periode, signerte mandag kveld kontrakt med Gjøvik Hockey. Nå gjenstår det kun å få godkjent ITC (internasjonale overgangspapirer), før Ivan Sijan, Hugo Edlund og August Jonsson er spilleklare. Eivind Eiken Andresen er allerede klar, da den norske overgangen går litt fortere. Til tross for det håper vi fortsatt å få alle fire spilleklare til serieåpningen onsdag, men det gjenstår bare å se. 

Eivind Eiken Andresen var klar for Tønsberg denne sesongen, men da laget trakk seg på grunn av økonomi og vi fikk tilbudet, kom Eivind til oss. Han har gått gradene i Frisk/Asker, hvor han har både kamper og mål for A-laget. Forrige sesong spilte han noen kamper for Tønsberg. Eivind spiller løper og er en 21 år gammel nordmann. 

Ivan Sijan er etter det vi har funnet ut den første kroatiske spilleren i Norge. Ivan som er 26 år har en innholdsrik karriere bak seg i både Østerrike, Kroatia, Danmark og sist i Sverige, hvor han spilte for Arlanda forrige sesong. Mannen har landskamper for Kroatia, spiller back og vil forsterke oss bra i den posisjonen med gode ferdigheter og fart.

August Jonsson er en svensk center på 21 år som er veldig rask på skøyter og teknisk bra. Han har gått gradene i Timrå, før han gikk til Kovlands IF i svensk divisjon 1, hvor han spilte forrige sesong. Nå har altså turen gått til Gjøvik hvor vi gleder oss til å se han i den helblå drakta utover vinteren.

Sistemann inn er den svenske keeperen Hugo Edlund, som er 22 år gammel og også har gått gradene i Timrå. Han har siden vært innom flere divisjon 1-klubber i Sverige, hvor Kovlands IF var laget han spilte for i fjor. Vi gleder oss til å se den rolige keeperen med raske sideforskyvninger utover vinteren.

De fire har funnet seg godt til rette både i laget, klubben og byen, og det blir spennende å se dem alle når serien kommer i gang. For de som har sett noen av treningskampene til A-laget, så har det allerede vært mulig å ta de fire i nærmere øyesyn. 

Med seriestarten kun en dag unna er det godt å ha disse på plass, og det blir spennende å se hva våre gutter kan utrette utover høsten og vinteren.