top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png

Emil Norrman klar for ny sesong

Den svenske målvakten som kom til Gjøvik foran forrige sesong har signert kontrakt også for 2024/25.

Han er opprinnelige fra Kungsbacka i Sverige, men kom fra Buffalo State College i USA til oss i Gjøvik Hockey før sesongen 23/24.  Han var førstemålvakt forrige sesong med en stabil redningsprosent på 91,4%.

 

Emil sier følgende om forlengelsen med Gjøvik.

 -Gjøvik Hockey, og til å med byen gjorde et stort inntrykk på meg det året som jeg har vært her, og jeg trives fantastisk bra! 


-Spillere, ledere, arbeidsgivere og kollegaer har fått Gjøvik til å kjennes som hjemme for meg, og det skal bli utrolig fint å ha denne byen som hjemsted der jeg og min forlovede Julia kommer til å bo sammen etter bryllupet i sommer. Utover dette så har denne klubben alltid gitt meg en godt inntrykk og jeg har fått mye tillit på isen.


-Med målene som er satt, og med den gode følelsen jeg har rundt dette laget så ser jeg virkelig frem mot neste sesong og håper at alle der ute kjenner på det samme og kommer til Fjellhallen til vinteren! 

 

Hovedtrener Anton Säll Karlsson har følgende å si om signeringen: 

 -Det er utrolig gøy at Emil blir hos oss. Han skapte en enorm trygghet på isen som vår sisteskanse forrige sesong, men skaper også en trygghet av isen. Han hjalp oss som lag å ta store steg med sitt stabile målvaktspill.


-Emil er en person som stiller høye krav til både seg selv og de andre rundt, og han er med på å bidra med en god treningskultur og et godt miljø innad i laget! 

 

Vi gleder oss til å se Emil i Gjøvik-drakta også neste sesong! 

Comments


bottom of page