Påmelding til Syljuåsen hockeyskole

Her kan du melde deg på Syljuåsen hockeyskole høsten 2017.

Det blir grunnleggende opplæring i skøyteferdigheter, samt kølleteknikk. Fokus på mestring, lek og moro for alle i tilpassede grupper. Koordinasjon, balanse, fysisk styrke og utholdenhet vil alt trenes av å delta på hockeyskolen. 

Det er ikke noe problem om du har liten eller ingen erfaring, eller om du mangler utstyr. Vi låner ut nødvendig utstyr helt gratis. Man trenger ikke noe utstyr for å delta på hockeyskolen, men det kan være lurt å ha med seg hansker eller votter. Vi har skøyter og hjelm som kan lånes av de som har behov for det. Du kan lese mer om hockeyskolen ved å klikke her. 

For å redusere køen og forenkle påmeldingen er det denne sesongen mulig å melde seg på og betale for deltakelse på Syljuåsen hockeyskole på nett. Prisen for å delta er 200 kr pr semester, samt at alle deltakere må betale medlemskontigent på 100 kr pr kalenderår. Medlemskontigenten sendes på egen faktura. 

Det vil være mulig å møte opp direkte i hallen uten å melde seg på, men vi ber om at flest mulig registrerer seg på forhånd for å minske køen. 

Påmelding og betaling til Syljuåsen hockeyskole gjør man ved å trykke her!

 

Vil du prøve gratis to ganger?

Som tidligere vil det være helt gratis å prøve de to første gangene for de som er usikre. Hvis man kun ønsker å prøve fyller man ut dette registreringsskjemaet: