top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

All aktivitet opphører i Gjøvik Hockey

Gjøvik Hockey har besluttet å innstille all aktivitet i klubbens regi inntil videre, dette som følge av Corona-viruset og Norges ishockeyforbund sin avgjørelse om å avlyse all kampaktivitet resten av sesongen 2019/20.


Norges ishockeyforbund sendte onsdag ut en melding til alle klubber og publiserte også på sine hjemmesider:

"Med bakgrunn i den kritiske sitasjonen med smitte av Coronaviruset, og fare for folks helse har NIHF i dag bestemt at all kampaktivitet på klubbnivå avlyses med umiddelbar virkning for resten av sesongen. Det innebærer at sluttspillet i Get-ligaen og for kvinner avlyses, og det samme gjelder kvalifiseringsspill mellom divisjonene. Alle andre kamper, sluttspill og turneringer i aldersbestemte klasser avlyses. Avklaringer angående opp- og nedrykk mellom divisjonene kommer NIHF tilbake til.


Med utviklingen av situasjonen de siste dagene som bakgrunn mener vi at det eneste riktige avgjørelsen er å avlyse all kampaktivitet resten av sesongen, sier generalsekretær Ottar Eide. Det var ingen lett avgjørelse å ta, men reduksjon av helsefare er viktigere enn idretten i disse dager, avslutter han.


President Tage Pettersen understreker at dette har vært en vanskelig men riktig avgjørelse å ta for Norges Ishockeyforbund."


Gjøvik Hockey velger som en følge av dette å innstille all trening inntil annen beskjed gis.


Spørsmål kan rettes til daglig leder Ketil Heidenberg på 947 96 120 ketil@gjovikhockey.no.


Comments


bottom of page