top of page

Syljuåsen skøyte- og hockeyskole

Mandag 11. september klokka 18:00 er vi i gang igjen med lek og moro på is for gutter og jenter.

Det blir grunnleggende opplæring i skøyteferdigheter, samt kølleteknikk. Fokus på mestring, lek og moro for alle i tilpassede grupper. Koordinasjon, balanse, fysisk styrke og utholdenhet vil alt trenes av å delta på hockeyskolen.

Det er ikke noe problem om du har liten eller ingen erfaring, eller om du mangler utstyr. Vi låner ut nødvendig utstyr helt gratis. Les mer lenger ned.

Påmelding til Syljuåsen skøyte- og hockeyskole

Hockeyskolen har en lav deltageravgift (300 kr pr halvår+medlemskontigent), men det er helt gratis å prøve. Det eneste vi krever er registrering av opplysninger i dette skjemaet.

 

Praktisk info

Oppmøte: Vi ber dere innstendig om å møte opp i god tid. Skal du låne utstyr er god tid minst 30 minutter før. Har du eget utstyr er god tid minst 15 minutter før i garderobeanlegget. Vær oppmerksom på at det kan være utfordrende å finne parkeringsplass i Røverdalen, og husk at det går 4-5 minutter å gå fra parkeringsplassen til garderobeanlegget i hallen. Det blir ofte kø og trengsel det siste kvarteret, og er det en ting vi ikke ønsker i år er det kø og trengsel. Vi skal gjøre alt vi kan for god flyt i logistikken, men kommer du 17:55 er sjansen stor for at du ikke rekker ut på is til 18:00.

 

Det er maks tillatt med to foresatte/søsken sammen med barnet per gang, og maks en foresatt per barn i garderobeområdet. Alle, både barn og voksne, må registrere seg ved ankomst i hallen på grunn av eventuell smittesporing.

 

Utstyr: Vi har masse utstyr til utlån. Det som er nødvendig for å delta er skøyter, hockeyhjelm med gitter og treningsklær, inkludert hansker/votter. Dersom man har egne skøyter og egen hockeyhjelm kan dette selvsagt benyttes. Vi kan også være behjelpelig med å slipe skøyter. Om man ønsker å låne utstyr, har vi som sagt masse skøyter og hjelmer. I påmeldingen ber vi om størrelse på skøyter fra de som skal låne, slik at vi kan finne frem en del på forhånd. Vi kommer denne sesongen til å tilstrebe at de som låner utstyr har det samme gang etter gang, og vil merke både skøyter og hjelm med navn.

 

Vi ønsker alle velkommen på Syljuåsen skøyte- og hockeyskole!

Sk%C3%83%C2%B8yte_og_hockeyskole_edited.
Hockeyskole påmelding.png
bottom of page