top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Andreas Laschitza klar for Gjøvik Hockey

Andreas Laschitza bytter ut Comet Halden med Gjøvik kommende sesong.

Svensken har levert 47 poeng på 63 kamper i 1. divisjon for laget som spilte kvalifisering om opprykk tidligere i vår. Han kommer fra Lions HC, hvor også vår nye trener, Anton Säll Karlson kommer fra. Han spilte J18 og J20 i Frölunda, og har også vært innom Västerås og Surahammars, før han kom til Comet Halden foran 2021-22 sesongen. Der ble det to sesonger, før han nå altså kommer til Gjøvik.


- Andreas er en stor høyrefattet forward som produserer bra fremover, og som i tillegg er slitsom å møte, sier sportssjef Patrik Bäärnhielm.


- Han har hatt Anton som trenere tidligere, og jeg tror det kan være et bra steg i hans karriere å komme hit. I tillegg kjenner han Hovland fra tidligere, noe som alltid hjelper når man kommer til et nytt sted, avslutter Patrik.


- Jeg valgte Gjøvik fordi jeg tror de er veldig revansjesugne etter forrige sesong, og det er noe jeg er også, sier spilleren selv.


- Forventer at vi skal få satt sammen en bra gruppe og et bra grunnspill som kan ta oss hvor langt som helst, avslutter han.


Du finner Andreas sin profil på EliteProspects her.


Commentaires


bottom of page