top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Charlie Björklund har signert en ettårskontrakt med Gjøvik Hockey!21 år gamle Charlie kommer fra IK Oskarshamn og har gått gradene i moderklubben før han fikk fem kamper med A-laget på øverste nivå i Sverige (SHL). Turen gikk så videre til Vimmerby og Mjölby i Hockeyettan, men nå har Charlie valgt å ta turen over grensen for å teste ut hockey-eventyret her på Gjøvik.


-Valget for meg var en selvfølge fra første samtale med Anton etter forrige sesong. Jeg kjenner meg 100% klar for nye utfordringer og å teste ut nivået i et nytt land, sier Charlie selv.


-Jeg skal bidra med min fart på isen og forhåpentligvis også bidra med den offensive spillestilen. For meg som enkeltspiller ønsker jeg å ta steg og å utvikle meg i flere deler av spillet. Jeg ønsker også å vise min glede for denne idretten.


-Som gruppe håper jeg at vi kan vise hvor gode vi er sammen som en gruppe, og å ta steg så vi kan kjempe om å ta oss helt til det øverste nivået i norsk ishockey. Vi sees til vinteren, Gjøvik!


Anton er godt fornøyd med å få Charlie til Gjøvik foran kommende sesong.


-Charlie er en spiller vi har var i kontakt med allerede under forrige sesong, men da fikk vi det ikke til. Derfor kjennes det bra at vi fikk det til nå.


-Han er en spiller som vi håper skal være med å bidra offensivt med sin fart og tekniske spill. Vi håper også å få fram avslutningsferdighetene hans som han spesielt viste at han hadde i sin juniortid.


-Vi ser et stort potensiale i Charlie, med rett veiledning. Som person er Charlie en hyggelig gutt som kommer til å bidra med energi inn i gruppen, avslutter Anton.Comments


bottom of page