top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Emil Malysjev er klar for Gjøvik Hockey

Oppdatert: 2. apr.

Onsdag ble backen Emil Malysjev klar for Gjøvik Hockey. Han melder overgang fra Hammarby i Division 2 i Sverige. Han har spilt U16-J20 for HV71 og Växjö. I tillegg har han spilt for Saskatoon Blades i WHL i Canada og Dynamo St. Petersburg i VHL, før han denne sesongen har spilt for Nynäshamns og senest Hammarby.


-Emil er en storvokst back som håndterer både spillet med og uten puck veldig bra, og har god skøytegåing til tross for sin størrelse. Hans sterkeste side er spillet med pucken og hans hockey IQ der han viser veldig fin forståelse og ser spillet på en veldig fin måte, sier trener Anton Säll Karlsson.


-Han kommer fra en fin utdanning gjennom juniorårene, og har fått fin rutine gjennom spill i utlandet. Emil er en rolig person som gir et profesjonelt inntrykk og vi håper han kan komme og bidra hos oss med sin rutine fra spill på høyere nivå, avslutter treneren.


Emil er allerede på plass på Gjøvik, og er tilgjengelig for spill allerede i helgens oppgjør mot Nidaros.


Vi vil gjerne rette en stor takk til bidragene vi har fått til vår nye partnerspiller fra Syljuåsen, Eager, Mjøsprodukter, Østlaft, Sparebank1 og Kobolt.


404 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page