top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Emil Norrman klar for Gjøvik

Den svenske målvakten Emil Norrman bytter ut USA med Gjøvik kommende sesong.

Emil som fyller 25 år i begynnelsen av august har de siste fire sesongene spilt for Buffalo State College i USA. Før dette spilte han en sesong i Dells Ducks. Før han reiste til USA spilte han flere sesonger i Borås, fordelt på deres J18, J20 og division 2-lag. Han var også innom Mölndal en sesong.


- En målvakt med bra størrelse som vi har fått et veldig seriøst og ambisiøst inntrykk av, og det samme sier de som har vært rundt han de siste årene. Han leser spillet bra, skaper trygghet og er bra med begge hanskene, sier trener Anton Säll.


- Emil har gitt et veldig ambisiøst inntrykk når vi har snakket med han. Han kommer fra fem år i USA, hvor han først spilte USHL før han spilte fire år på college. Vi er veldig fornøyde med denne signeringen, sier sportssjef Patrik Bäärnhielm.


Spilleren selv ser også frem til å bli del av et ungt Gjøvik-lag, og ønsker å bidra til at laget kan slå godt fra seg.


- Til dels valgte jeg gjøvik fordi klubben viste stor interesse og har en bra greie nå. Det er et ungt lag med mye potensial, og det kommer til å bli veldig morsomt og se hvordan vi står mot de andre lagene rundt omkring, sier han selv.


- Norsk hockey er også litt mer offensiv, likt den nordamerikanske, sammenlignet med den svenske som er mer strukturert. Det passer meg veldig bra etter å ha spilt i USA i lengre tid.


- Forventningene akkurat nå er vel at jeg håper alle andre i laget er like sultne på å vinne som jeg, slik at vi kan visa hva vårt unge lag kan gjøre, avslutter Emil.コメント


bottom of page