top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Endelig klart for første seriekamp

Etter over et halvt år uten tellende hockeykamper er det endelig duket for seriestart.

Haugesund er motstander i sesongens første seriekamp, som spilles i Haugesund søndag klokka 14:00. Laget reiste fra Gjøvik lørdag formiddag etter å ha gjennomført den siste treningsøkta i Fjellhallen lørdag morgen.


Det er alltid spenning knyttet til første seriekamp, og så også i år. Mange tror det blir en enda tøffere divisjon å hevde seg i denne sesongen, med flere lag som har ambisjoner. Tabelltips får andre ta seg av, men at det blir mange tøffe kamper er det ingen tvil om. For eksempel Haugesund borte. Haugesund overrasket mange i fjor, og fikk en forrykende start på sesongen. Poengfangsten dabbet av noe etter hvert, men de endte allikevel til slutt på en svært respektabel 6. plass i sin første sesong i 1. divisjon. Det var plassen bak Gjøvik som endte på 5. plass med åtte poeng etter 40 kamper. Haugesund har beholdt flere viktige spillere, samt at nye har kommet inn, og det blir spennende å se de også denne sesongen.


Gjøvik har på sin side også beholdt mange, samt fått inn flere spennende nykommere foran denne sesongen. I treningskampene ble det bedre og bedre kamp for kamp, mot veldig god motstand. Forhåpentligvis vil den gode utviklingen fortsette også når poeng skal deles ut, for i en tøff divisjon er det en fordel å komme godt i gang.


- Vi er klare for kamp!

Patrik Bäärnhielm er klar i talen på spørsmål om det blir godt å komme i gang. Svensken er på tur til Haugsund sammen med laget, og sitter på bussen og ser søndagens motstander i deres serieåpning lørdag kveld. En kamp som for øvrig endte med seier 1-4 til Hasle-Løren. Tilbake til Gjøvik og Patrik sine forventninger for sesongen.


- Vi forventer oss å starte sesongen på et høyt nivå. Skal man være med å kjempe høyere oppe på tabellen denne sesongen så kan man ikke gi bort noe fra starten, sier treneren, som mener årets 1. divisjon ligger an til å bli jevn.


- Årets liga blir nok den jevneste i løpet av mine fire sesonger i klubben. 1. divisjon har blitt en mer ambisiøs liga og med 40 kamper så er det bare de som virkelig ønsker å spille på et høyt nivå som er med.


- Vi ser frem mot en spennende sesong, og skal gjøre alt vi kan for å være klare fra start allerede i helgen, avslutter han før han og laget tar fatt på siste del av turen til Haugesund.


Da avtalen mellom Norges ishockeyforbund og Amedia ikke er fornyet, er eneste mulighet til å se søndagens oppgjør å følge den på stream via Hockey TV. Les mer om det, samt link til tjenesten her. Man kan selvsagt også følge oppdateringer fra kampen på HockeyLive.


Comments


bottom of page