top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Finsk målvakt klar for Gjøvik Hockey

23 år gamle Tommi Ronkainen har signert kontrakt for kommende sesong.

Finnen kommer fra spill i RoKi hvor han har gått gradene fra han var ung. De siste årene har han vært med A-laget, som spiller på nest øverste nivå i Finland. De to foregående sesongene har han spilt 28 kamper for klubbens A-lag, før han nå altså er klar for Gjøvik.


- Det er moro at Tommi er klar for oss. Han har vært med en del år på nest øverste nivå i Finland, hvor konkurransen er steinhard med veldig mange bra målvakter. Nå blir det moro å se hvordan han kommer til å gjøre det i norsk hockey, sier sportssjef Patrik Bäärnhielm.


Spilleren selv ser frem til å komme til et nytt land og en ny klubb.


- Jeg bestemte meg for å komme til Norge og spille for Gjøvik fordi jeg følte det var en god utfordring for meg, og et perfekt sted å utvikle meg. Ser også frem til å få flere erfaringer gjennom ishockeyen, så det å forsøke seg i et annet land føles veldig spennende. Jeg forventer at laget vil gjøre det bra, og at jeg selv skal utvikle meg mye, sier Tommi selv.


Kommentarer


bottom of page