top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Fredrik Dahl klar for Gjøvik Hockey

Spilleren som har eliteserieerfaring fra Lillehammer og 25 poeng på 20 kamper i 1. divisjon er endelig tilbake fra skade og har signert kontrakt ut inneværende sesong.

Etter en skade tidlig i sesongen 2019-20 har ikke Fredrik Dahl spilt aktivt. Når han nå er klarert for spill, er vi glade for at han har valgt å spille for Gjøvik denne sesongen. Han har trent med laget den siste tiden, og det er liten tvil om at det er en forsterkning for Gjøvik-laget.


Fredrik har spilt 17 kamper for Gjøvik tidligere, gjennom samarbeidsavtalen med Lillehammer, hvor Fredrik gikk på NTG og spilte alt fra U18 til eliteserie. Foran 2019-20 sesongen gikk han til Ringerike, hvor han fikk tre kamper i 1. divisjon før han ble skadet. Til sammen har han som nevnt 20 kamper i 1. divisjon, og har levert 25 poeng, i tillegg til at han har over 100 kamper i eliteserien for LIllehammer.


- Dahl kontaktet oss og ville prøve å være med. Han slet litt med skader før covid og pauset karrieren. Vi kommer til å gi han tid til å komme i gang og lytte til kroppen. Han er spilleklar og blir med på kampene til helgen, sier trener Patrik Bäärnhielm.


- Vi kjenner han godt fra tidligere, og han kommer blant annet til å bidra med hardt arbeid, i tillegg til et bra skudd i den offensive delen av spillet.


Som Patrik sier er han spilleklar til helgen da laget reiser til Haugesund for sine første kamper siden Nidaros borte 23. og 24. oktober.


- Det blir veldig gøy å komme seg tilbake på isen igjen, sier Fredrik selv, som ikke legger skjul på at veien tilbake har vært lang.


- 2019 var et tøft år og helsa måtte prioriteres. Men i samråd med erfarne personer har jeg fått en mulighet til å forsøke igjen. Veien hit har vært veldig utfordrene til tider, men noen års pause har vært nødvendig.


Han har også fått et positivt inntrykk av Gjøvik så langt.


- Mitt inntrykk av Gjøvik er veldig bra. De har et ungt lag med ambisjoner og gir meg en mulighet til å finne tilbake til gleden av ishockey igjen.


Vi ser frem til å endelig se Fredrik på isen igjen, og er glade for at det blir i Gjøvik-drakta.


Fredriks profil på eliteprospects finner du her.


Comments


bottom of page