top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Furuset kommer på besøk

Onsdag kveld er det duket for ny hjemmekamp i Fjellhallen, da Furuset kommer på besøk. Våre gutter har nå sanket poeng i de tre siste kampene, og vunnet to på rad. Vi håper selvsagt den gode trenden fortsetter også onsdag.

Enkelt blir det nødvendigvis ikke, da Furuset har vist gjennom en seier borte mot serieleder Ringerike at de kan hamle opp med alle i divisjonen på en god dag. De viste også på søndag at de ikke er noe dårlig lag, så det er viktig å være klare når pucken slippes onsdag kveld.


Gjøvik har som nevnt funnet tilbake til vinneroppskriften de siste par kampene, med seier over Furuset borte søndag og Hasle-Løren hjemme forrige uke. I tillegg ble det poeng borte mot Nidaros for halvannen uke siden, så alle de tre siste kampene har ført til poeng. Minst like viktig er det at prestasjonene i alle disse tre kampene vært bra. Bygger gutta videre på det, så kan det bli moro i Fjellhallen også onsdag.


Siden Gjøvik rykket opp igjen i 1. divisjon har lagene møttes 13 ganger. Gjøvik har vunnet seks ganger og Furuset sju ganger.


Comments


bottom of page