top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Hyggelig overraskelse fra Sparebank1 Østlandet

- Dette er en kjærkommen gave som sikrer aktiviteten for alle våre barn og unge i tiden fremover, sier daglig leder Ketil Heidenberg.

Den forkortede sesongen førte til at vi måtte avlyse flere aktiviteter i sesonginnspurten som ville gitt klubben viktige inntekter (blant annet turneringer og landskamper). Samtidig har klubben et ønske om å gi et godt tilbud når vi en gang kommer tilbake til normalen, og vi vet også at det forventes av oss som klubb at ting er i orden når barna får komme i gang med sin favorittaktivitet igjen.


Da er det godt å ha solide samarbeidspartnere som vil bidra til det samme. Overraskelsen, og ikke minst gleden var allikevel stor når Jeanette i banken ringte for å høre hvordan det sto til med oss, og det viste seg at banken ville gi oss en ekstraordinær gave for å hjelpe oss i gang etter Korona. Fra før har vi jo en samarbeidsavtale som sikrer oss et sponsorbeløp, og nå har vi altså fått en gave i tillegg.


- En stor takk til SpareBank 1 Østlandet Gjøvik og Jeanette Sommerstad. Vi lover at disse pengene kommer godt med i en vanskelig tid og at de skal brukes til beste for hele klubben, avslutter Ketil Heidenberg.

Comments


bottom of page