top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Jørgen Engstrøm klar for 2022/23-sesongen

Jobben med laget fortsetter, og nå er den allsidige spilleren Jørgen Engstrøm, som også har erfaring fra Eliteserien, klar for Gjøvik Hockey.


Etter å ha spilt for Rosenborg og Nidaros gjennom alderstrinnene, tok han etter tre sesonger på A-laget til Nidaros i 1. divisjon turen til Narvik, hvor han var med å rykke opp til øverste nivå. Han fikk også med seg 45 kamper der, før han i 2020/21 sesongen var utlånt til Haugesund i 1. divisjon. Forrige sesong var han tilbake i Narvik, før han nå altså flytter sørover og slutter seg til Gjøvik.


På 135 kamper i 1. divisjon har han notert seg for 50 poeng (14 mål og 36 assist). Dette har han levert fra både back- og centerposisjon, da han har spilt begge deler.


- Jørgen er en solid spiller med erfaring fra Eliteserien, som er tøff og real i spillestilen. Han spilte center forrige sesong, men kan også anvendes som back, noe han har spilt under store deler av karrieren, sier sportssjef Patrik Bäärnhielm om 23-åringen.


For Jørgen passet det bra å komme til Gjøvik nå, og han ser frem til å hjelpe laget til kvalifisering.


- Jeg kommer til Gjøvik da jeg venter barn med kjæresten min som studerer i Gjøvik. Hun har igjen ett år på studiet. Mine forventninger med sesongen er å utvikle meg mest mulig. Jeg fikk en ny rolle i Narvik i fjor som Center som jeg ønsker å fortsette med. Gjøvik gjorde det ganske bra i fjor og kom på en 5.plass, men i år så forventer jeg at vi er topp 4, sier spilleren selv.


Vi ønsker Jørgen velkommen til Gjøvik, og gleder oss til å se han i den blå drakta til høsten.Σχόλια


bottom of page