top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Jesper Emanuelsson klar for Gjøvik Hockey

25-åringen kommer fra Skövde og vil bidra med erfaring fra høyere nivå.

Jesper er fra Skövde IK og spilte der opp til juniornivå før han fortsatte videre i Frölunda. Han har også vært en del av Frölundas A-lag og har prøvd seg i SHL. Han har også kamper for Björklöven og Vita Hästen i HockeyAllsvenskan, samt Hanhals i HockeyEttan, før han de siste fem sesongene har spilt for Skövde i HockeyEttan.


Dette er en spiller med mye erfaring fra bra nivå i Sverige, og vi ser frem til å se Jesper i

Gjøvik-drakta neste sesong.


-Jeg valgte Gjøvik Hockey fordi jeg har fått et bra inntrykk av hele klubben. Det virker som en klubb med helhet. Så føles det ut som det er noe på gang i klubben og en spennende satsing som jeg vil være med på, sier Jesper selv.


-Min styrke ligger i det offensive spillet og det er der jeg vil kunne bidra mest, men jeg vil også ta med meg min erfaring med spill på ulike nivåer hjemme i Sverige som kan være med på å hjelpe laget, avslutter han.


Trener Anton Säll Karlsson er godt fornøyd med den nye tilveksten.


-Jesper holder et høyt nivå og har spilt i flere høye ligaer. Han er en spiller som kommer til å bidra framfor alt i det offensive spillet med sin skøytegåing og puckhåndtering, og er en bevegelig forward som kan gjøre det uventede.


-Vi håper at med en tydelig plan og rolle, skal vi få ut så mye som mulig av potensialet til Jesper og vise hva som virkelig bor i han. Ettersom Jesper har erfaring fra spill i høyere ligaer kommer han til å være en person som kommer til å bidra og styrke oss i kommende sesong, sier Anton.


Du finner profilen til Jesper på eliteprospects her.

Commenti


bottom of page