top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png

Johan Tørres Selnes klar for Gjøvik Hockey

Oppdatert: 16. mai

Det unge backtalentet Johan Tørres Selnes har signert for Gjøvik Hockey.

Den 20 år gamle trønderen blir å se i Gjøvik-drakta neste sesong. Han har gått gradene i Nidaros Hockey og har de siste tre årene vært en del av A-laget, noe som gjør at han allerede i sin unge alder har god erfaring fra seniornivået i 1. divisjon. Han har også spilt VM for Norges U20-landslag og sees på som en ung og fremtredende back. 


-Jeg har valgt Gjøvik fordi jeg føler at det er det mest riktige for meg for å ta neste steg i karrieren, sier Johan selv.


-Jeg ønsker å utvikle meg som spiller, og under hele dialogen med Gjøvik har jeg bare fått positive inntrykk og føler at man har større forutsetninger for å lykkes der.

-Forventningene for sesongen blir at man skal være med i toppen av tabellen og å utfordre de andre lagene som har et ønske om opprykk. For min egen del blir det at jeg skal være med å bidra begge veier, og at jeg skal være med å produsere og få vist frem de offensive egenskapene oftere, avslutter han.

 

Trener Anton Säll Karlsson er fornøyd med den nye signeringen.

-Johan er en toveis back som har gode ferdigheter i sin skøytegåing og puckhåndtering. Han har prestert bra under de siste tre sesongene i ligaen og vi i Gjøvik Hockey ser et stort potensiale i Johan som vi ønsker å videreutvikle.


-Vi har lyst til å  hjelpe han i å ta enda ytterligere steg hos oss med den planen vi har. Johan har et driv og vilje til å utvikles, og med de gode referansene vi har fått så er han er også en fin person som skal passe bra inn hos oss, avslutter Anton.

 

Vi ønsker Johan velkommen til Gjøvik Hockey!

Comentários


bottom of page