top of page
Admin

Lørenskog rett og slett bedre

Allerede etter 21 sekunder tok hjemmelaget ledelsen, og Gjøvik klarte aldri å komme skikkelig inn i kampen som til slutt endte med 6-0 seier til hjemmelaget.

Lørenskog fikk en drømmeåpning på kampen, da de allerede etter 21 sekunder tok ledelsen. Utover perioden var det ganske jevnspilt, men hjemmelaget var et lite hakk bedre. Gjøvik hadde noen sjanser til å utligne, men i stedet for en utligning doblet hjemmelaget sin ledelse 12 sekunder før pause.

Midtperioden åpnet også hjemmelaget best, da de etter snaut to minutter la på til 3-0 i overtall. Etter målet var det ganske jevnt i banespillet, og begge lag hadde sine sjanser. Gjøvik slet imidlertid med å komme skikkelig inn i kampen, men hadde et stolpeskudd midtveis. Etter dette var Gjøvik bedre, og kom til noen gode muligheter, men i stedet for en redusering økte Lørenskog til 4-0 på en overgang drøyt seks minutter før pause.

Drøyt fire minutter før pause fikk Gjøvik en god mulighet på en overgang i undertall, men hjemmelagets keeper vartet opp med en god redning, og nektet å slippe gjestene innpå. Hjemmelaget fikk nok et overtall før pause, men Gjøvik red av og lagene gikk til pause på 4-0.

3. periode var ikke veldig innholdsrik de første 7-8 minuttene. Litt før halvspilt 3. periode dro Vetle Salsten seg fri og var alene gjennom med keeper, men avslutningen ble reddet. I stedet gikk Lørenskog omtrent rett i angrep, og la på 5-0. På dette tidspunktet var all tvil om hvor poengene skulle ende borte, men hjemmelaget la også på til 6-0 før kampen var slutt.

Simen Hoel Johannessen ble kåret til Gjøviks beste.

Neste kamp for Gjøvik er Comet Halden borte førstkommende søndag.