top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Lørenskog trakk det lengste strået

Gjøvik leverte alt i alt en god prestasjon mot serielederen onsdag kveld, men hjemmelaget viste hvorfor de leder serien, og stakk av med alle poengene.

Det åpnet jevnt i Lørenskog ishall, men da hjemmelaget fikk prøve overtallet etter fire minutter brukte de 12 sekunder på å utnytte det til å gå opp i 1-0. Ett drøyt minutt senere doblet de ledelsen til 2-0, og hadde fått en drømmestart på oppgjøret.


Gjøvik hadde imidlertid ikke tenkt å la hjemmelaget stikke i fra, og snaut fem minutter etter 2-0 reduserte Even Engjom til 2-1. Lørenskog fikk prøve overtallet igjen et par minutter senere, men med en mann mindre på isen kontret Gjøvik inn 2-2. Joacim Eriksson Rostad avsluttet en flott pasning fra Amund Nyland i mål, og lagene var like langt. 


De siste minuttene av åpningsperioden var jevnspilt, der begge lag hadde noen halvsjanser, men flere mål ble det ikke, og lagene gikk til pause på 2-2. 


Lørenskog kunne og burde gått opp i 3-2 kun sekunder inn i midtperioden, men pucken gikk utrolig nok ikke inn bak Wille Mattila. Ett par minutter senere kom allikevel 3-2, da en puck spratt ut foran Gjøviks mål og Lørenskog takket for det med å gå opp i ledelsen igjen.


Etter 3-2 var Gjøvik førende i banespillet, men det var langt mellom de store sjansene. Lørenskog var dessuten alltid klare til å ta muligheten om den skulle by seg. Dette var bildet i store deler av midtperioden, hvor Gjøvik spilte godt men slet med å skape de veldig store sjansene, og lagene gikk til den andre pausen på 3-2 til Lørenskog.


3. periode fortsatte litt i samme spor som midtperioden, men det var enda litt jevnere. Tiden gikk fort, og den gikk i favør hjemmelaget som virket forholdsvis komfortable med å være målet foran. Gjøvik fikk et par muligheter i overtall rundt midtveis i perioden. Det første hadde Lørenskog grei kontroll på, mens Gjøvik var litt farligere i det neste. Det ble allikevel ikke noe enormt trykk på hjemmelagets keeper, og Lørenskog holdt unna to minutter til i undertall.


Fem minutter før slutt fikk Gjøvik nok en gang prøve overtallet, men det var Lørenskog som var nærmest mål. De tilbrakte også mer tid i offensiv sone enn Gjøvik i løpet av de to minuttene, og hadde god kontroll i undertall.

 

De siste minuttene slet Gjøvik med å etablere seg i offensiv sone, og ett snaut minutt før 3. periode var over økte i stedet Lørenskog til 4-2. Dette ble kampens siste mål, og dermed trakk serielederen det lengste strået også denne gangen.


Lørdag reiser Gjøvik til Oslo, hvor tabellnabo Hasle-Løren venter i Lørenhallen.


Even Engjom ble kåret til Gjøviks beste spiller. 


Comments


bottom of page