top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Pål Nyland klar for Gjøvik Hockey

20-år gamle Pål Nyland melder overgang fra Lillehammer til Gjøvik.

Pål er fra Hamar, og har spilt yngres hockey for Storhamar før han tok turen til Lillehammer og NTG. Han har der spilt U20, samt at han forrige sesong fikk 16 kamper med klubbens Fjordkraftliga-lag. I tillegg spilte han 7 kamper for Gjøvik forrige sesong gjennom klubbenes samarbeidsavtale, og nå er løperen altså klar for Gjøvik Hockey sesongen 2023/24.


- Pål er en spennende spiller som var bra de kampene han var med oss forrige sesong, sier sportssjef Patrik Bäärnhielm.


- Det blir moro å følge utviklingen til Pål i hans første fulle seniorsesong.


Spilleren selv ser også frem til å bli en del av Gjøvik permanent kommende sesong.


- Jeg valgte å komme til Gjøvik nå, fordi jeg det føltes som et riktig steg for meg i min karriere. Føler man har en spennende spillergruppe som har stort potensiale til å oppnå store ting. I tillegg til at det kjennes bra med en hovedtrener som kjenner til meg som spiller fra forrige sesong på Lillehammer, sier Pål.


- Gjøvik er en by med stort potensiale og føler at man har gode muligheter til å skape bra hockeyinteresse i byen. Jeg forventer at vi skal være med å gi alle lag god motstand i alle kamper denne sesongen og forhåpentligvis være med å kjempe blant topplagene. I tillegg forventer jeg at vi kommer til å spille en offensiv, morsom og utviklende hockey som blir morsom både for publikum og spillere, avslutter han.


Comments


bottom of page