top of page

Razmuz Waxin Engback klar for Gjøvik Hockey

Den svenske centeren på 28 år bringer rutine inn i et ungt Gjøvik-lag kommende sesong.

Razmuz kommer senest fra spill i Knoxville Ice Bears i SPHL i USA. Før dette har han seks sesonger i HockeyEttan i Sverige, samt at han også har flere opphold i USA i sen junior og tidlig senioralder. I HockeyEttan har han levert 104 poeng på 165 kamper, mens han i løpet av de to siste sesongene i SPHL har 83 poeng på 97 kamper. Han beskrives som en robust senter som kan dekke mye is og er god på skøytene.


- I Razmuz får vi rutine og erfaring som jeg tror kommer til å bli utrolig viktig for oss, sier trener Anton Säll.


- En spiller som ønsker å fortsette å ta steg i sin hockeykarriere og utvikle seg, noe som sammenfaller bra med gruppen vår.


- Som hockeyspiller får vi en toveis senter som er dyktig uten puck til å posisjonere seg og dekke mye is. I tillegg er han sterk med pucken, og kommer til å skape mye tid og rom for sine lagkamerater. Om han får litt rom kommer han til å finne kampavgjørende pasninger. Han er en skøytesterk senter om kan spille tøft, avslutter Anton.


- Razmuz er en senter i bra alder som vi tror kommer til å passe bra inn i gruppen og kan bidra med rutine fra seniorhockey og spill i USA i seks sesonger, sier sportssjef Patrik Bäärnhielm.


Spilleren selv ser frem til å prøve seg i et nytt land og en ny liga.


- Jeg har bare hørt bra ting fra Anton og Patrik, og det viker som det er bra sportslige forutsetninger for å utvikle seg videre, sier spilleren selv.


- Også blir det en morsom opplevelse for meg da jeg aldri har vært i Norge før.


- Jeg har hørt det er en offensiv hockey i Norge så jeg forventer meg et fartsfylt spill og at vi skal ta oss så langt som mulig, avslutter Razmuz.


Du finner profilen til Razmuz på eliteprospects her.370 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page