top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Razmuz Waxin Engback klar for Gjøvik Hockey

Den svenske centeren på 28 år bringer rutine inn i et ungt Gjøvik-lag kommende sesong.

Razmuz kommer senest fra spill i Knoxville Ice Bears i SPHL i USA. Før dette har han seks sesonger i HockeyEttan i Sverige, samt at han også har flere opphold i USA i sen junior og tidlig senioralder. I HockeyEttan har han levert 104 poeng på 165 kamper, mens han i løpet av de to siste sesongene i SPHL har 83 poeng på 97 kamper. Han beskrives som en robust senter som kan dekke mye is og er god på skøytene.


- I Razmuz får vi rutine og erfaring som jeg tror kommer til å bli utrolig viktig for oss, sier trener Anton Säll.


- En spiller som ønsker å fortsette å ta steg i sin hockeykarriere og utvikle seg, noe som sammenfaller bra med gruppen vår.


- Som hockeyspiller får vi en toveis senter som er dyktig uten puck til å posisjonere seg og dekke mye is. I tillegg er han sterk med pucken, og kommer til å skape mye tid og rom for sine lagkamerater. Om han får litt rom kommer han til å finne kampavgjørende pasninger. Han er en skøytesterk senter om kan spille tøft, avslutter Anton.


- Razmuz er en senter i bra alder som vi tror kommer til å passe bra inn i gruppen og kan bidra med rutine fra seniorhockey og spill i USA i seks sesonger, sier sportssjef Patrik Bäärnhielm.


Spilleren selv ser frem til å prøve seg i et nytt land og en ny liga.


- Jeg har bare hørt bra ting fra Anton og Patrik, og det viker som det er bra sportslige forutsetninger for å utvikle seg videre, sier spilleren selv.


- Også blir det en morsom opplevelse for meg da jeg aldri har vært i Norge før.


- Jeg har hørt det er en offensiv hockey i Norge så jeg forventer meg et fartsfylt spill og at vi skal ta oss så langt som mulig, avslutter Razmuz.
Comments


bottom of page