top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png

Daniel Sakshaug har signert

Daniel Sakshaug har skrevet ny kontrakt med Gjøvik Hockey for sesongen 2024/25.

Daniel kom til Gjøvik Hockey før sesongen 23/24. Han var ikke et ukjent fjes da han allerede hadde 25 kamper for Gjøvik Hockey på utlån fra Lillehammer sesongen 22/23. Han er oppvokst i Stjernen-hallen, men turen gikk videre til Lillehammer og toppidrettsgymnaset der i 2016. Han spilte på U18, U20 og U21 før han ble tatt opp på A-laget som fast spiller før sesongen 21/22. Han har også vært på lån i Ringerike og Narvik før han kom til Gjøvik i fjor, så Fredrikstadgutten har god erfaring og rutine fra seniorhockeyen.


Daniel sier følgende om signeringen:

-Jeg valgte å resignere i Gjøvik fordi jeg ser klubben som en proff klubb og en veldig bra plass for meg til å fortsette utviklingen min. Jeg trives også veldig godt.


-Jeg har stor tro på laget, treneraparat og alle andre rundt i klubben. Jeg synes at klubben er på riktig kurs, og har et stort bærekraftig potensial for fremtiden, avslutter han.


Anton har følgende å si:

-Daniel er en toveis forward som kommer på jobb hver dag men en 100% innstilling. Daniel har sine største styrker i puckhåndtering, skøytegåing og spilleforståelse. Daniel er en spiller som tar ansvar og er inkluderende. Han bidrar til et godt utviklingsmiljø og profesjonell hverdag.


Vi i Gjøvik Hockey er glade for at han vil fortsette karrieren hos oss!

Kommentit


bottom of page