top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Storseier i Tønsberg

Gjøvik var best fra start til slutt, og vant hele 0-9 i Tønsberg lørdag kveld.

Det tok kun fire minutter før Joachim Engesveen satte 0-1. Christopher van Doorn doblet ledelsen snut fem minutter senere i overtall. Gjøvik fortsatte å kjøre kampen, og fire minutter før pause la Alex Nilsson på til 0-3. Dette resultatet stod seg også til pause, etter en alt i alt godt gjennomført 1. periode av Gjøvik.

2. periode fikk en drømmeåpning for Gjøvik da Lauri Viitanen satte 0-4 i en avventende utvisning før minuttet var spilt. 0-5 kom fem minutter senere ved Niklas Sundfors, og ledelsen begynte å bli komfortabel for Gjøvik. Men den skulle bli enda mer komfortabel, for Daniel Karlsen Stensrud la på til 0-6 midt i 2. periode. I løpet av de siste ti minuttene scoret Gjøvik og Amund Nyland to ganger, og dermed gikk Gjøvik til pause på 0-8.

At kampen i realiteten var avgjort bar 3. periode preg av. Gjøvik scoret 0-9 ved Alex Nilsson litt før det var spilt fem minutter. Dette ble også det eneste målet i en 3. periode som ellers bar preg av veldig mye utvisningsminutter til et frustrert hjemmelag.

Det ble dermed tre nye poeng på Gjøvik, som gjennomførte en bra bortekamp, scoret mange mål og ikke minst holdt nullen. Det er godt å ta med seg nå som laget skal opp mot topplaget Lørenskog onsdag og lørdag.

Comments


bottom of page