top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Syljuåsen skøyte- og hockeyskole starter mandag 20. september

Vi gleder oss stort til endelig å komme i gang med en ny skøyte- og hockeyskolesesong. Mandag 20. september klokka 18:00 er vi i gang med lek og moro på is for gutter og jenter.

Det blir grunnleggende opplæring i skøyteferdigheter, samt kølleteknikk. Fokus på mestring, lek og moro for alle i tilpassede grupper. Koordinasjon, balanse, fysisk styrke og utholdenhet vil alt trenes av å delta på hockeyskolen.

Det er ikke noe problem om du har liten eller ingen erfaring, eller om du mangler utstyr. Vi låner ut nødvendig utstyr helt gratis. Les mer lenger ned.

Påmelding til Syljuåsen skøyte- og hockeyskole

Hockeyskolen har en lav deltageravgift (300 kr pr halvår+medlemskontigent), men det er helt gratis å prøve. Det eneste vi krever er registrering av opplysninger i dette skjemaet før du møter opp.

Praktisk info

Oppmøte Vi ber dere innstendig om å møte opp i god tid. Skal du låne utstyr er god tid minst 30 minutter før i garderobeanlegget. Har du eget utstyr er god tid minst 15 minutter før i garderobeanlegget. Vær oppmerksom på at det kan være utfordrende å finne parkeringsplass i Røverdalen, og husk at det går 4-5 minutter å gå fra parkeringsplassen til garderobeanlegget i hallen. Det blir ofte kø og trengsel det siste kvarteret, og er det en ting vi ikke ønsker i år er det kø og trengsel. Vi skal gjøre alt vi kan for god flyt i logistikken, men kommer du 17:55 er sjansen stor for at barnet ditt ikke rekker ut på is til 18:00.

Følge av voksne Det er maks tillatt med to foresatte/søsken sammen med barnet per gang, og maks en foresatt per barn i garderobeområdet. Når barna går på is, ber vi de voksne trekke opp på tribunen. Dersom vi opplever at barnet trenger en annen voksen enn de på isen tar vi kontakt. Alle, både barn og voksne, må registrere seg ved ankomst i hallen på grunn av eventuell smittesporing.

Utstyr Vi har masse utstyr til utlån. Det som er nødvendig for å delta er skøyter, hockeyhjelm med gitter og treningsklær, inkludert hansker/votter. Dersom man har egne skøyter og egen hockeyhjelm kan dette selvsagt benyttes. Vi kan også være behjelpelig med å slipe skøyter. Om man ønsker å låne utstyr, har vi som sagt masse skøyter og hjelmer.


Opplegget på is

Skøyte- og hockeyskolen er ledet av erfarne trenere, hvor fokus er lek, moro og mestring i tilpassede grupper. Opplegget varer 50 minutter ute på isen, slik at du bør være på tur ut av hallen ca klokka 19:00.

Vi ønsker alle velkommen på Syljuåsen skøyte- og hockeyskole!


Comments


bottom of page