top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Tøff bortekamp mot Lørenskog venter

En av ligaens to topplag står for tur på bortebane onsdag kveld, og vi har slått av en prat med kaptein Amund Nyland.

Lørenskog står med 11 seire (inkludert overtid) og tre tap (inkludert overtid) så langt. Det gjør at de er det eneste laget som holder skikkelig følge med Ringerike i toppen av tabellen så langt, men det skal forhåpentligvis fortsatt spilles mye hockey før status gjøres opp. To av de tre tapene kom i løpet av sesongens tre første serierunder, og to av de tre tapene har kommet mot Ringerike. Med andre ord er det en tøff motstander som venter denne onsdagen. En motstander som på mange måter har fortsatt der de slapp i fjor.


Gjøvik har fått mer fart på poengfangsten de siste ukene, og har nå sju seire (inkludert overtid) på 12 kamper. Fem av disse sju seirene har kommet på de fem siste kampene foran møtet med Lørenskog. Med sine 22 poeng er Gjøvik tabellnaboen til Lørenskog, men det er tett med fire lag innenfor tre poeng fra 3. til 6. plass. Gjøviks seire de siste ukene har kommet mot Tønsberg (2), Furuset (2) og Hasle-Løren. Alle disse lagene ligger i øyeblikket bak Gjøvik på tabellen, og det blir spennende å se hva laget kan få til mot laget som ligger på plassen foran.


Sesongens eneste møte de to lagene mellom med 3-5 seier til Lørenskog på Gjøvik for halvannen måned siden.


- Vi kommer fra en rekke kamper nå med 5 strake seire. Dette gir oss selvtillit som er viktig å ta med seg inn i de kommende ukene, er Amunds kommentar om de siste kampene. Samtidig er han klar på at det sannsynligvis vil kreves mer onsdag om det skal bli poeng da.


Amund Nyland og resten av laget har fått mye å juble for de siste ukene. Om det fortsetter får vi se onsdag kveld.
Amund Nyland og resten av laget har fått mye å juble for de siste ukene. Om det fortsetter får vi se onsdag kveld.

- Når Lørenskog står på motsatt banehalvdel onsdag blir det viktig at vi omstiller og er klare for å gjøre 60 gode minutter. Vi har møtt antatt svakere motstand hittil slik at vi har svingt litt i prestasjonene. Dette har vi ikke råd til mot topplagene, men når det er sagt så er det lettere å gjøre en god prestasjon mot et annet lag som er interessert i det samme, før han forklarer at han mener laget har tatt steg utover høsten.


- Vi har allerede møtt alle lagene, og jeg synes vi har tatt steg fra disse kampene. Blant annet Lørenskog hadde vi på gaffelen her hjemme i september.


Til slutt er han klar på at det er Gjøvik-lag som er klar for å gå i krigen om poeng de kommende ukene, hvor lagene nærmest på tabellen venter på rekke og rad. I løpet av drøyt fem uker venter 12 kamper mot Lørenskog, Nidaros, Haugesund, Comet Halden, Ringerike og Hasle-Løren før laget tar juleferie 19. desember.


- Det Gjøvik-publikummet kam forvente av laget de kommende ukene er at lag som er klare for å ta opp kampen med topplagene og virkelig melde seg på i kvalikstriden.


Med de offensive ordene fra kapteinen ser vi frem til første utfordring klokka 19:00 onsdag kveld. Kampen spilles for tomme tribuner, men kan følges på Hockey-TV.

Comments


bottom of page