top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Tønsberg borte lørdag

Onsdag slo gutta til med sin tredje kamp på rad med seier, da Tønsberg ble slått 3-1 hjemme. Lørdag venter returoppgjøret borte i Tønsberg. Et oppgjør som garantert vil by på hard kamp om poengene.

Tønsberg innehar 8. plassen i 1. divisjon etter 21 spilte kamper. Det har blitt en seier i ordinær tid og en på straffeslag, i tillegg til 16 tap i ordinær tid og tre tap etter spilleforlengelse eller straffeslag. Til tross for at poengfangsten ikke har vært den største så langt, blir det garantert tøff kamp om poengene i Tønsberg lørdag. Det blir alltid hard kamp der, og i tillegg har de fått inn igjen noen spillere som hever laget utover høsten, så her er det bare å møte forberedt for Gjøvik.


Gjøvik har som nevnt vunnet de tre siste kampene (en i spilleforlengelse), og fått halvveis heng på lagene foran seg på tabellen. Det er fortsatt et lite stykke opp, men med gode prestasjoner og resultater de neste ukene er det muligheter for å klatre oppover fra 6. plassen laget innehar nå. Skal det bli en realitet må imidlertid prestasjonene være gode. Det har de vært ved flere anledninger i det siste. Kampen sist mot Tønsberg var ikke helt der vi ønsker, men om laget klarer å heve seg litt er det absolutt muligheter lørdag kveld.


– Vi har mulighet til å klatre tett innpå både Nidaros og Haugesund med seier i de tre neste kampene, men vi får en tøff bortekamp i Tønsberg lørdag. Da får de tilbake et par spillere som ikke spilte i dag. De har også hjemmekamp på en trangere bane og de er mye bedre hjemme enn borte, var trener Patrik Bäärnhielms oppsummering av mulighetene til å klatre på tabellen, samt hva som venter i Tønsberg lørdag overfor Oppland Arbeiderblad etter onsdagens kamp.


Siden begge lagene var tilbake i 1. divisjon i 2017 har de møttes ti ganger. Det har gitt fire Tønsberg-seire (to overtid/straffe) og seks Gjøvik-seire (to overtid/straffe).


Kampen starter 17:00, og du kan se den på OA-TV.

Comments


bottom of page