top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Trenerteamet er klart!

Vi er glade for å ha landet kommende sesongs trenerteam for Gjøvik Hockey. Mikael Zettergren blir hovedtrener, og får med seg Gisle Enger som assistent.

39-årige Zettergren har helt frem til i vår spilt aktivt, og var med å spille Storhamar til NM-sølv i årets NM-sluttspill. Han har sju sesonger bak seg i Storhamar-drakta, hvorav seks av dem som assisterende kaptein, og har ett NM-gull for klubben. Han spilte en sesong i Lillehammer før Storhamar, mens han i Sverige spilte for Mora, Vasterås, Mariestad, AIK, Hammarby og Arboga i Allsvenskan. Han spilte juniorhockey i Leksand og Hammarby, og har også vært et par turer i USA hvor han har spilt EJHL og ECHL. Når han nå har lagt skøytene på hylla er han klar til å prøve seg som trener, og sportssjef Patrik Bäärnhielm har troen på sin tidligere lagkamerat i trenerrollen.

- Mikael har spilt hockey på elitenivå de siste 25 årene, og avsluttet akkurat karrieren som Storhamar-spiller, hvor han har vært en sentral spiller de sju siste årene. Han blir veldig spennende å få inn som hovedtrener. Jeg kjenner han godt personlig, og tror absolutt han kan være rett type for en trenerkarriere, sier Bäärnhielm.


- Jeg fikk en forespørsel fra Patrik om jeg kunne tenke meg å bli trener og ble umiddelbart interessert i den muligheten. Jeg har lenge tenkt at det er noe jeg hadde lyst til å gjøre når jeg var ferdig med å spille, sier Mikael.


- Mine forventninger er at vi i løpet av sesongen kommer til å utvikle oss og bli et bedre lag for hver dag. Vi må jobbe med å få til et så godt samarbeid som mulig mellom trenerne, sportssjef og spillere slik at vi kan bygge selvtillit i at ingen ting er umulig, avslutter vår nye hovedtrener. Som assistent får Mikael med seg Gisle Enger. For de som har fulgt oss lenge, husker dere han ratt som spiller, da han har flere sesonger i Gjøvik-drakta. Han la etter hvert hockeykarrieren til side for å satse på jobb, og tar med seg spennende erfaring inn i jobben som assistenttrener. - Gisle har veldig bra ledererfaring fra det militære. Han spilte hockey selv, og var en av de første årgangene på NTG på Lillehammer. Han fikk teste eliteserien der og har også spilt en del for Gjøvik, sier Bäärnhielm.


- Jeg kom til et punkt i livet hvor jeg ønsket å satse hardt på hockey igjen! Og nå passet dette overens med Gjøvik sitt behov for nyt trenerteam. Jeg har ønsket å ta steget i mange år, men har holdt meg til lag i yngres avdeling. Selv om ikke mange husker det i dag, har Gjøvik gitt meg noen av mine beste hockeyminner, og nå håper jeg at vi sammen skal lage nye! sier Gisle selv. Gjøvik Hockey er veldig glade for å ha trenerteamet klart, og ser frem til å følge og støtte jobben Mikael og Gisle skal gjøre med laget inn i sesongen som venter.

Comments


bottom of page