top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

William Karjalainen-Albertsen til Gjøvik Hockey

William Karjalainen-Albertsen som forrige sesong spilte for Nidaros U20 melder overgang til Gjøvik Hockey.

Han har spilt 13 kamper for Nidaros sitt A-lag fordelt på 2021-22 og 2022-23 sesongen. Han har i tillegg spilt for klubbens U16, U18 og U20 lag de siste årene. For U20-laget har han spilt 45 kamper og fått med seg 37 poeng.

Anton Säll Karlsson gleder seg til å få inn William inn på laget.

- William har en personlighet som passer bra inn hos oss og hvordan vi vil bli oppdattet. Han kommer til å passe bra i gruppen og gjør at vi får flere alternativer og bredere tropp. Han har også tidligere vært en del av kapteinsgruppen i sin tid som junior.


- Ferdighetene til Willieam passer bra inn på hvordan vi ønsker å spille hockey, og William er en måltyv som dukker opp der muligheten byr seg og er dyktig på å utnytte dem. Han har også et fint blikk for spillet som gjør at han kan sette opp medspillere i bra posisjoner, fortsetter Anton.


- William har gode ferdigheter med puck og kølle, samt er bra på skøyter. Selv om han ikke er den lengste spilleren, kompenserer han dette med hockey-IQ og fysikk.


- Vi er veldig glade for at William har signert og at han er på plass på Gjøvik onsdag eller torsdag denne uken, avslutter Anton.


Spilleren selv ser på Gjøvik som en mulighet til utvikling og nye impulser.

- Jeg kommer til Gjøvik fordi jeg ser en mulighet til utvikling og for å få nye og bedre impulser. For sesongen forventer jeg at vi skal spille en offensiv og bra hockey hvor vi er med å fighter for opprykk, sier spilleren selv.


Du finner William sin profil på eliteprospects her.Commentaires


bottom of page