top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

3-0 seier over ungguttene til Storhamar


Gjestene fra Hamar hadde mye av spillet, men våre gutter var mer effektive og dro i land en tremålsseier.


Som varslet var det et ungt lag som kom fra Storhamar. Noen av de yngste fra A-laget hadde fått med seg en gjeng fra U21, og det var med andre ord et ungt lag som stod på motsatt halvdel. 


Den første perioden var forholdsvis jevnspilt, men man kunne nok se at Storhamar sine unggutter hadde noen flere isøkter så langt i høst. Daniel Karlsen Stensrud sendte Gjøvik i ledelsen allerede etter tre minutter. Til tross for flere forsøk i overtall ble det ikke flere mål de første 20 minuttene til noen av lagene. 


I midtperioden var det Storhamar som for alvor hadde initiativet i spillet. Ved periodeslutt viste skuddstatistikken 6-19 i favør bortelaget, men nok en gang var Gjøvik mest effektive. Hamar-gutten Amund Nyland stod for målet, som også ble periodens eneste. At det ikke ble flere mål skal Gjøviks nye finske målvakt Wille Mattila ha sin del av æren for, da han vartet opp med flere gode redninger og godt spill. 


Den siste perioden ble lik de to første, hvor Storhamar hadde mye av spillet, men Gjøvik stod godt i mot. Bakerst leverte også i denne perioden Wille Mattila stabilt og godt keeperspill, og holdt alle Storhamars 15 skudd ute. 


Da Jan Robin Furuset Lereng la på til 3-0 midtveis i 3. periode fastsatte han samtidig sluttresultatet i sesongens første treningskamp. 


Allerede onsdag er det ny kamp på Gjøvik, da divisjonskollega Furuset står på motsatt halvdel. 

Comments


bottom of page