top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

6-1 seier over Furuset


Det ble til slutt en komfortabel seier over Furuset i Fjellhallen onsdag kveld.


Gjøvik tok tidlig tak i kampen, og leverte en god 1. periode i Fjellhallen. Det var absolutt mulig å se at noen dager mer med is, samt en kamp i beina allerede, har hjulpet på utviklingen. Etter drøyt 12 minutter av den 1. perioden kom også betalingen i form av mål, da Robin Rakell satte 1-0. 


Snaut seks minutter etter det første målet doblet Petter Eriksson til 2-0, før Emil Karlsson la på til 3-0 i overtall et drøyt halvminutt etter det igjen. Gjøvik gikk dermed til den første pausen i ledelsen 3-0. 


Midtperioden ble litt jevnere, både i banespill og sjanser. Det var ikke den mest underholdene perioden, og det eneste målet kom litt over midtveis. Furuset utnyttet en personlig feil hos Gjøvik, og Gjøviks gode målvakt Wille Mattila kunne ikke lastes for at Furuset reduserte. 


Da lagene kom tilbake på isen i 3. periode var Gjøvik igjen piggere, og etter drøyt seks minutter økte Jan Robin Furuseth Lereng til 4-1, før Erik Sve la på til 5-1 ett drøyt minutt senere. Gjøvik koblet med dette et veldig godt grep om kampen, og Joacim Eriksson Rostad fikk æren av å avslutte kvelden med 6-1 snaut fire minutter før slutt. 


Gjøvik sikret med det sin andre seier på like mange treningskamper, men enda viktigere enn det var den positive utviklingen fra forrige kamp. Etter kampen var trener Patrik Bäärnhielm fornøyd med mye da han oppsummerte kampen overfor Oppland Arbeiderblad


- Vi spilte bra i 45 minutter, og dårlig i 15. Da tapte vi pucken litt for ofte. Vi har mye å gå på, men jeg føler vi er i bedre rute nå enn på samme tid i fjor, sa treneren til lokalavisen. Neste treningskamp spilles onsdag 28. august mot Lørenskog hjemme i Fjellhallen. Dette er siste mulighet til å se laget på egen is før sesongstart. 

Comments


bottom of page