top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Amund Nyland klar for ny sesong

For tredje sesong på rad skal Amund Nyland ikle seg Gjøvik-drakta.

Storhamar er moderklubben til mannen, som før han kom til Gjøvik spilte fire sesonger for Ringerike i 1. divisjon, etter å ha gått gradene til og med U20 i Storhamar. Blant annet var han med på å spille Hønefoss-laget opp i eliteserien, og har etter at han kom til Gjøvik blitt en av lederne i laget, noe som har resultert i en 'A' på brystet.


I tillegg til å være en naturlig leder, har Amund bidratt godt i begge ender av banen. Forrige sesong ble hans beste med tanke på offensiv produksjon i 1. divisjon så langt i karrieren, med 32 poeng på 36 kamper. Totalt har han 199 kamper i 1. divisjon og 133 poeng fordelt på perioden i Ringerike og Gjøvik.


- Jeg har valgt å fortsette i Gjøvik fordi jeg synes klubben tar steg for hvert år som går. Dette blir min tredje sesong og klubben har utviklet seg mye i løpet av de 3 årene. Jeg føler klubben er i ferd med å skape noe stort og dette er en reise jeg har lyst til å fortsette å være med på. Det er en profesjonell klubb som legger til rette for utvikling også på individuelt plan. Så får vi håpe at vi også denne sesongen klarer å ta nye steg slik at vi kan være med å kjempe om kvalik, sier spilleren selv.


Vi er selvsagt svært glade for at Amund tar fatt på en ny sesong i Gjøvik-drakta.


- Amund har vært en av lederne i laget siden han kom hit, og vi er selvsagt glade for at Amund blir med videre, sier daglig leder Ketil Heidenberg.


Det har vært jobbet med spillerstallen en stund, og vi kommer til å presentere nye spillere i tiden fremover.


Σχόλια


bottom of page