top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Andreas Johansen klar for 2020/21

Keeperen som har halvannen sesong i Gjøvik-drakta blir en del av keeperteamet også kommende sesong.

Ungdomsperioden tilbragte han i Vålerenga og Manglerud Star, før han gikk til Kongsvinger foran 2018/19-sesongen. Det ble 14 kamper der, før han kom til Gjøvik da Kongsvinger gikk konkurs. Etter å ha vært med i sesonginnspurten kom han tilbake foran forrige sesong, og er nå altså klar for nok en sesong.


Selv sier Andreas følgende om hvorfor han vil fortsette i Gjøvik.

- Jeg trives veldig godt i byen, har endelig fått jobb som jeg trives i og kan kombinere med hockeyen. Syntes gruppa vi hadde i fjor var bra, og er veldig fornøyd med trenerteamet og håper jeg får lov til å utvikle meg her. Er også spent på fremtiden og det Gjøvik Hockey har satt seg som mål!


- Sesongen i fjor gikk ikke helt som jeg hadde forventet, og følte ikke jeg fikk bevist helt hva jeg er god for. Med tanke på at jeg trives så godt her, ønsker jeg å ta neste steg med klubben, og gjøre alt jeg kan for å hjelpe klubben videre!


Vi er glade for at Andreas blir med videre, noe daglig leder Ketil Heidenberg understreker.

- Andreas er en viktig brikke på keeperplass, og vi er glade for å ha han med i keeperteamet også kommende sesong.

Comments


bottom of page