top of page
  • Admin

Avsluttet 2020 med komfortabel seier

Det var ganske jevnt en stund i Fjellhallen, men til slutt stakk Gjøvik fra og sikret seg alle poengene i et målrikt oppgjør mot Hasle-Løren.

Kampen var ikke mer enn tre minutter gammel før Even Egjom satte Gjøviks første mål for dagen. Målet må sies å ha vært noe heldig sett med Gjøvik-øyne, etter noen jevne første minutter. 1-1 kom bare ett par minutter senere, da Gjøvik med en mann utvist ikke klarte å stå i mot bortelaget.

Gjøvik tok litt mer over utover perioden, og en sprek 4. rekke skulle også score hjemmelagets 2. mål for dagen. Alex Nilsson tok rett og slett kjøkkenveien før han satte 2-1 etter snaut ni minutter. Gjøvik tok mer og mer over, og fire minutter senere la Niklas Sundfors på til 3-1. Hasle-Løren svarte snaut 20 sekunder senere, og sørget for at Gjøvik ikke fikk stikke fra.

Tre minutter etter 3-2 satte Christopher van Doorn 4-2 for Gjøvik, etter et flott angrep, før Eirik Myhre Slåsletten satte 5-2 kun 11 sekunder senere. Gjøvik så med det ut til å gå til pause med en tremålsledelse, men 40 sekunder før pausesignalet reduserte Hasle-Løren til 5-3, som også var pauseresultatet.

Gjøvik brukte omtrent halve 2. periode på å mer eller mindre avgjøre kampen, da de scoret fire ganger i løpet av drøyt ti minutter. Først scoret Ørjan Moen-Saga 6-3 før minuttet var spilt, før 7-3 ble ekspedert av Alexander Thomas etter fem minutter. Even Engjom la på til 8-3 halvannet minutt senere, før Alex Nilsson scoret Gjøviks 9. og 4. rekkas 5. mål for dagen etter 10:25 av 2. periode.

Selv om Hasle-Løren reduserte en gang før pause, klarte gjestene fra Oslo aldri å skape spenning i kampen. Det ble ikke flere mål denne dagen, i en 3. periode som bar preg av at kampen var avgjort. Gjøvik tok dermed alle tre poengene i den siste kampen i 2020.

Nå venter en periode med spillefri før Furuset venter borte onsdag 13. januar. Første hjemmekamp i 2021 spilles lørdag 16. januar i Fjellhallen.