top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Billett- og sesongkortinfo 2020/21

Her følger informasjon rundt billettsalg og sesongkort kommende sesong.

Det nærmer seg ny sesong, og som alle vet påvirker koronaviruset alt som skjer. Dette gjelder også den kommende ishockeysesongen. Per i dag er seriestart planlagt til 20. september, og inntil videre tilsier retningslinjene fra FHI at vi kan slippe inn inntil 200 tilskuere per kamp. Dette fører til at klubben har sett seg nødt til å gjøre noen grep foran kommende sesong.

Sesongkort

Gjøvik Hockey vil i første omgang selge inntil 50 stk sesongkort kommende sesong. Disse selges etter førstemann/kvinne til mølla prinsippet, med salgsstart 04.09.2020 klokka 09:00. Sesongkortene vil selges i klubbens nettbutikk. Sesongkort er den eneste måten å være sikker på å få sett samtlige seriekamper som er åpne for publikum kommende sesong fra tribunen. Sesongkortet vil i sesongen 2020/21 koste 2000 kr, noe som vil si 1000 kr rabatt sammenlignet med å kjøpe enkeltbilletter.


Sesongkort gir forkjøpsrett til eventuelle kvalifiseringskamper.


OBS: - Solgte sesongkort refunderes ikke - Sesongkortet er personlig


Billetter til samarbeidspartnere

Klubben vil reservere et svært begrenset antall billetter til sine samarbeidspartnere til hver kamp. Praktisk informasjon om dette sendes direkte til oppgitt kontaktperson hos de forskjellige bedrifter.


Enkeltbilletter

Gjøvik Hockey vil selge alle resterende tilgjengelige billetter til hver hjemmekamp. Det vil slippes billetter til fem og fem kamper av gangen. Tidspunkt for når billettene slippes kommer vi tilbake til. Dersom sesongkortinnehavere sier fra seg billetter til enkeltkamper kan det bli sluppet ekstra billetter.

Enkeltbilletter vil koste 150 kr for voksen og 75 kr for barn (alle under 16 år). Billettene vil selges gjennom Ticketmaster.


OBS: Solgte billetter refunderes ikke.


Billetter til samarbeidspartnere

Klubben vil reservere et svært begrenset antall billetter til sine samarbeidspartnere til hver kamp. Praktisk informasjon om dette sendes direkte til oppgitt kontaktperson hos de forskjellige bedrifter.


Frikort og lignende Kommende sesong vil det ikke deles ut noen frikort. Alle som vil inn på kamp, som ikke har en arbeidsoppgave direkte knyttet til kampgjennomføringen, må ha sesongkort eller billett for å komme inn. Dette omfatter også klubbens frivillige og spillere i breddeavdelingen.

«Sofabillett» og «sofasesongkort»

Selv om ikke alle som vil kan komme i hallen, så er det mulig å følge lagets kamper per streaming. Dette er et viktig og godt tilbud, men det er et tilbud som ikke bidrar med kroner i klubbkassa som følge av billett- og salgsinntekter i forbindelse med kamper. I den forbindelse lanserer vi «sofabillett» og «sofasesongkort» som en mulighet til å støtte klubben for de som har lyst og mulighet, men ikke kommer i hallen.

  • «Sofasesongkortet» koster 500 kr, og gir kjøper rett på tilsvarende rabatt ved kjøp av ordinært sesongkort sesongen 2021/22. Vi vil også trekke ut en supporterpakke med genser, skjerf og lue (evt caps) 01.10.2020 blant de som har kjøpt dette. Dette kan kjøpes i klubbens nettbutikk.

  • «Sofabilletten» koster 50 kr. Sofabillett kjøpes gjennom å Vippse minst 50 kr til nummer 128432.

  • Om du ønsker å støtte klubben med et annet beløp kan du vippse fritt beløp til nummer 128432.

Vi håper dette oppklarer en del spørsmål, men om du lurer på noe mer kan du sende spørsmål per e-post til post@gjovikhockey.no.

Comentários


bottom of page