top of page
  • Admin

Comet Halden fikk revansje

Topplaget fikk sin revansje, og vant til slutt 7-1.

Hjemmelaget fikk kampens første mål etter drøyt seks minutter. Målet kom i overtall, og det gikk kun ni sekunder fra overtallet begynte til pucken lå i mål. Gjøvik svarte tre minutter senere, da Amund Nyland utlignet til 1-1. Også dette målet kom i overtall.

Fem minutter etter utligningen var Comet nok en gang i overtall, og nok en gang utnyttet de det til å score. 3-1 kom tre minutter senere, og hjemmelaget gikk i garderoben etter de første 20 minuttene med en tomålsledelse.

Comet Halden åpnet også den 2. perioden best, og fikk prøve overtallet et par ganger de første minuttene, uten at det ga uttelling. Gjøvik løftet seg litt utover perioden, og klarte etter hvert å skape litt selv. Ved et par anledninger var Gjøvik alene gjennom med keeper uten å få mål, i tillegg til at Gjøvik også fikk prøve overtallet.

Den siste delen av 2. periode var det en jevn kamp, hvor Gjøvik absolutt var på høyde med hjemmelaget i banespillet. Comet Halden utnyttet imidlertid et overtall snaut to minutter før pause til å øke til 4-1.

Comet Halden fikk prøve overtallet tidlig i 3. periode, uten å få uttelling. De hadde en puck i mål like etter at Gjøvik var fulltallig, men det ble annullert. Gjøvik fikk heller ikke noe ut av sitt overtall like etter, men da lagene spilte fire mot fire etter drøyt fem minutter la hjemmelaget på til 5-1. 6-1 kom ikke lenge etterpå, og kampen var i realiteten avgjort snaut 12 minutter før 3. periode var over. Drøyt fem minutter før slutt fastsatte hjemmelaget sluttresultatet til 7-1, i en kamp de vant fortjent.

Lørdag møtes lagene for nes siste gang denne sesongen, og siste gang på Gjøvik.

Amund Nyland ble kåret til Gjøviks beste spiller.