top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Comet Halden venter borte

Onsdag kveld reiser gutta til Halden. Der venter Comet Halden nok en tøff kamp mot topplaget Comet Halden.

Som nevnt er dette andre av tre kamper på sju dager mot samme lag. Lørdagens møte på Gjøvik endte med en fortjent 3-1 seier til Gjøvik, som leverte en av sine absolutt beste kamper denne sesongen. Den beste mente mange i etterkant.


Skal det bli poeng i returoppgjøret denne onsdagen, må prestasjonen garantert gjenskapes, da Comet Halden ikke har for vane å tape kamper. Før oppgjøret på lørdag hadde de 19 seire på rad (inkludert overtid), og har nok planer om å komme tilbake på vinnersporet denne onsdagen. Haldenserne var før seriestart ansett som en av de største favorittene i denne sesongens 1. divisjon, og etter en litt kronglete start har de absolutt levd opp til det favorittstempelet. De ligger på 2. plass med 60 poeng på 24 kamper. De er to poeng bak Lørenskog, men har en kamp til gode.


Gjøvik leverte som nevnt en veldig sterk prestasjon på lørdag. Den kampen viste at det absolutt er stort potensiale i laget, men utfordringen denne sesongen har vært at prestasjonene har variert. Det blir derfor spennende å se om gutta kan følge opp lørdagens hjemmekamp når de kommer frem til Halden ishall onsdag kveld. Fasiten etter 24 kamper er 34 poeng etter 12 seire (inkludert overtid og straffer) og 12 tap (inkludert overtid og straffer).


Kampen starter 19:00, og kan sees på oa.no.

Commenti


bottom of page