top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Daniel Karlsen Stensrud klar for 2020/21

Lillehammer-mannen klar for nok en sesong i Gjøvik-drakta.

Daniel er inne i sin andre periode i Gjøvik Hockey. Han spilte 12 kamper i 2016/17-sesongen, etter å ha spilt første halvdel i Bergen. 2017/18 spilte han for Narvik, før han kom til Gjøvik igjen foran 2018/19 og har vært i klubben siden. Han har blitt en viktig del av laget og på 136 kamper i 1. divisjon har han 87 poeng fordelt på Bergen, Narvik og Gjøvik.


- Jeg har valgt å signere ny kontrakt med Gjøvik av flere grunner. Jeg trives i klubben og det er en klubb som har bygd seg opp i 1. divisjon steg for steg over flere år. Etter to sesonger midt på tabellen med henholdsvis 6. og 5. plass og en del varierende resultater, har jeg fått inntrykk av at vi i år skal være med å kjempe i toppen, sier Daniel.


- Deter også viktig at grunnmuren av laget fra forrige sesong er med videre så vi kan fortsette å utvikle oss til å være med å kjempe om kvalik.


- En annen grunn for at jeg ville være her et år til er jo "matrisene". De er no vanvittig bra karer som står på og gjør alt for oss gutta hele sesongen og som etter min mening holder Get-nivå. Sammen med de er jeg helt sikker på at vi klarer å nå kvalik i år, avslutter Daniel.


Trener Patrik Bäärnhielm er også glad for at Daniel har signert ny kontrakt.


- Daniel er en viktig brikke i lagbygget vårt, og er en solid toveiscenter.


- Han har mye hockey i seg og bra spilleforståelse, samtidig som han begynner å få bra erfaring fra seniorspill. Daniel er en spiller vi regner med skal ta et lederansvar i laget kommende sesong, avslutter Bäärnhielm.

Comments


bottom of page