top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Dobbeltkamp i Haugesund for A-laget

Denne helga tar A-laget turen til Haugesund, hvor to kamper mot det nyopprykkede laget venter.


Haugesund som sammen med Lørenskog rykket opp forrige sesong, har fått en bra start på tilværelsen i 1. divisjon. De har 11 poeng på sine seks første kamper, etter to seire i ordinær tid, to seire i overtid, ett tap i ordinær tid og ett tap i overtid. Furuset, Hasle-Løren og Lørenskog er lagene Haugesund har møtt så langt. Det har vært mye mål i kampene til vestlandslaget, som har scoret 31 og sluppet inn 28, noe som gir 5,16 mål fremover og 4,66 mål bakover i gjennomsnitt, så det blir spennende å se hvordan Gjøvik står til nykommeren.


Gjøvik har vunnet de tre siste kampene, og har funnet tilbake til godfølelsen de siste par ukene. Den følelsen er det viktig å ta med seg til to tøffe oppgjør i Haugesund, og vi håper selvsagt de kommer hjem med den også. Gjøvik står med fire seire, en straffeseier, fire tap og ett overtdstap. Det holder til 15 poeng så langt. Siste kamp var onsdag, da Furuset ble slått 6-2 hjemme i Fjellhallen, i en godt gjennomført kamp av våre gutter.


Det blir veldig spennende å komme tilbake til Haugesund, hvor Gjøvik sist spilte sesongen 2015/16. Det endte med en seier til hvert av lagene. På Gjøvik vant hjemmelaget begge kampene.


Her er noen bilder Dan K. Reinli knipset sist vi var i Haugesund 31.oktober og 1. november 2015.


Comments


bottom of page