top of page
  • Admin

Dro i land seieren til slutt

Til tross for at Furuset klarte å skape spenning i kampen på slutten, så dro Gjøvik i land seieren og vant 4-5 i Furuset forum søndag kveld.

Gjøvik var det beste laget i 1. periode, og gikk også opp i ledelsen allerede etter et par minutter. Jan Robin Furuseth Lereng var sist på pucken i overtall, og Gjøvik hadde fått en god start på kampen. Samme mann doblet også Gjøvik sin ledelse drøyt fem minutter senere med et velplassert skudd. 


Furuset kom noe mer med i kampen utover perioden. Gjøvik var fortsatt best, men hjemmelaget klarte å presse frem en redusering snaut fire minutter før pause, og lagene gikk til 1. pause på 1-2 til Gjøvik.


De første minuttene av midtperioden var Gjøvik et lite hakk bedre, men hjemmelaget kom mer og mer inn i det. Godt hjulpet av et par overtall etter hverandre fikk Furuset flyttet opp spillet og kom til noen bra sjanser, men Gjøvik og Wille Mattila holdt unna. 


Tilbake i spill fem mot fem løftet Gjøvik seg, og presset frem et overtall. Etter kun 19 sekunder med en mann mer økte Gjøvik til 1-3 ved Daniel Karlsen Stensrud drøyt fem minutter før pause. Et resultat som stod seg til den andre pausen.


Hjemmelaget fikk en drømmeåpning på 3. periode, da de reduserte etter kun 39 sekunders spill. Målet kom i overtall da Gjøvik pådro seg en utvisning på tampen av 2. periode som ble med over i neste.

Foto: Jan Robin Furuseth Lereng scoret hat-trick mot Furuset søndag. Foto: Dan K. Reinli

Det var ikke bare i målprotokollen det var jevnt etter reduseringen, og spillet bølget litt frem og tilbake. Etter ni minutter ga Simen Hoel Johannessen Gjøvik et lite pusterom tilbake, da han slo en retur i mål til 2-4. Jan Robin Furuseth Lereng scoret sitt tredje og Gjøviks femte fire minutter senere, og Gjøvik hadde med det koblet skikkelig grep om kampen. 


Furuset hadde imidlertid ikke gitt opp, og reduserte til 3-5 halvannet minutt etter 2-5. Etter målet fortsatte de å satse fremover, og 24 sekunder før slutt reduserte de nok en gang. Gjøvik hadde pådratt seg en utvisning i offensiv sone, og Furuset takket for muligheten med å skape skikkelig spenning i kampen. De rakk imidlertid ikke å score i løpet av de siste 24 sekundene, og Gjøvik vant 4-5.


157 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page