top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Eidsiva hockey-camp uke 33

Fra mandag 10. - fredag 14. august arrangeres Eidsiva hockey-camp i Fjellhallen.

Patrik Bäärnhielm og Ketil Heidenberg har hovedansvaret for uka, og vil sammen med flere A-lagsspillere sørge for et opplegg som gir en knallstart på hockeysesongen. I tillegg til to isøkter om dagen blir det barmark, teori og avslapping. Uka avsluttes med grilling og bading. Vi deler opp i tre alderstilpassede grupper, med fokus på ferdigheter på isen. Hver gruppe vil få en fast trener, med hjelpetrenere. Teoridelen vil blant annet omhandle kosthold, fair play, spilleforståelse og hva som er viktig i treningshverdagen. Også utenfor isen er også opplegget tilpasset alder.


Alle spillere, både gutter og jenter, fra U7-U18 er velkommen på Eidsiva hockey-camp. Spillere fra andre klubber er også velkomne!  For deltagelse hele uka koster det 1800 kr. Det er også denne gang søskenmoderasjon og moderasjon for dugnad, da vi trenger hjelp fra voksne til å organisere matservering og andre ting. Det blir servert frokost og varm lunsj alle dager.


Det blir ikke istreninger på kveldstid for yngres-lagene i Gjøvik Hockey denne uka. Link til påmelding: https://app.rubic.no/Public/Events/952 Påmeldingsfrist er 31. juli.


Campen vil gjennomføres i henhold til de gjeldene smittevernråd og veiledninger som gjelder på det aktuelle tidspunkt.


Ønskes ytterligere informasjon, ta kontakt med Ketil Heidenberg på telefon 94796120 eller mail ketil@gjovikhockey.no

765 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page