top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

En nysignering og en re-signering

Isac Enmarker melder overgang fra Oskarshamn J20, mens Morgan Mathisen har skrevet ny kontrakt.


Isac Enmarker (forward) NY

Foto: Claes Svensson
Foto: Claes Svensson

20-åringen Isac Enmarker er en svensk forward som har bakgrunn fra Brynäs og Valbo, før han meldte overgang til Oskarshamn i 2019/20-sesongen. Der har han spilt J20, og levert 52 poeng på 46 kamper. Vi er spent på å følge den unge svenskens videre utvikling, når han nå prøver seg på seniorhockey for Gjøvik i 1. divisjon.


- Isac er en ung og ambisiøs svensk forward som har spilt på det høyeste nivået i juniorserien de siste sesongene. Vi tror han kan utvikle seg bra hos oss og ta steget til seniorhockeyen, sier trener Patrik Bäärnhielm.

- Jeg tror Gjøvik kan være bra for min egen utvikling, og håper å kunne bidra til at laget med hardt arbeid og poeng. Har også hørt mye bra om Gjøvik som klubb og by, og har forstått at det er en klubb med drivkraft for å bli bedre og bedre, sier spilleren selv.


Morgan Mathisen (back) RE-SIGNERT

Backen Morgan Mathisen har også signert ny kontrakt med Gjøvik. 22-åringen tar fatt på sin fjerde fulle sesong i Gjøvik, etter at han meldte overgang fra Lillehammer før 2018/19-sesongen. På 100 kamper for Gjøvik i 1. divisjon har Morgan bidratt med 37 poeng, i tillegg til å etablere seg som en stabil back og en del av stammen i Gjøvik-laget.


- Morgan er en stabil back og en del av stammen i laget. Det er moro at han er med videre, og det blir spennende å se om han kan ta nye steg også kommende sesong, sier trener Patrik Bäärnhielm.


Spillerstallen ser da slik ut i skrivende stund:

Comments


bottom of page