top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png

En viktig brikke i fellesskapet

Oppdatert: 30. mai

Ann Kristin fronter frivilligheten i Gjøvik Hockey.

Ann Kristin har i flere tiår brukt store deler av sin fritid i Fjellhallen. Hun kom inn i Gjøvik Hockey da hennes sønn fattet interesse for sporten. Selv om det er mange år siden sønnen gikk på skøyter for første gang er Ann Kristin fortsatt en viktig brikke for at hjulene i klubben skal gå rundt.


Har du besøkt kiosken i Fjellhallen kan vi med stor sikkerhet garantere at du har blitt møtt av Ann Kristin sitt brede smil. Hun kjenner klubben godt og vet hvor viktig frivilligheten er for at våre arrangementer skal kunne fungere godt. For sesongen 24-25 vil Ann Kristin fungere som frivillighetskoordinator og kioskansvarlig. Vi tok en kort prat med våre nye frivillighetskoordinatorer.


Hvorfor bruker du så mye tid på Gjøvik Hockey?


-Gjøvik Hockey har blitt en viktig del av livet mitt. Da store deler av min familie er aktive i klubben ønsker jeg å bidra til fellesskapet. Jeg synes det er utrolig givende å møte alle menneskene i og rundt klubben. Det å ta et aktivt samfunnsansvar, samt å kunne bidra som frivillig er veldig viktig for meg.


Ønsker du og bli en del av fellesskapet anbefaler vi deg og ta en prat med Ann Kristin eller administrasjonen i Gjøvik Hockey.


Vi minner også om informasjonsmøte for frivillige i Fjellhallen tirsdag 11. juni kl.19.00


Informasjon om de ulike muligheten som frivillig finner du her: https://www.gjovikhockey.no/kopi-av-samfunnsansvar-1

ความคิดเห็น


bottom of page