top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Endelig kamp igjen

Etter halvannen uke kampfri og over to uker siden forrige hjemmekamp er det endelig duket for kamp i Fjellhallen igjen. Kan Gjøvik slå det eneste laget de ikke har slått enda?

Det nyopprykkede laget som leder serien med fem poeng og to kamper mer enn Comet Halden er det eneste laget Gjøvik har til gode å slå denne sesongen. De tre foregående møtene har alle endt med Lørenskog-seier, og Gjøvik har med andre ord litt å revansjere her. Lørenskog har vært gode og stabile gjennom hele sesongen, og står med 27 seire på 34 forsøk inkludert overtid. Det er imponerende med tanke på at laget rykket opp før denne sesongen. Selv om få trodde Lørenskog skulle bli noen kasteball, var det nok enda færre som trodde de skulle sitte i førersetet med tanke på kvalifisering om opprykk allerede denne våren.

Gjøvik har hatt en varierende sesong, hvor de på sitt beste har vært veldig gode, men hvor stabiliteten har manglet. Som nevnt er det kun Lørenskog som ikke er slått minst en gang denne sesongen, men om prestasjonen er god onsdag kveld er det absolutt mulig denne gangen. De beste kampene Gjøvik har levert, spesielt hjemme, har vært veldig gode, og vi håper gutta klarer å levere en slik prestasjon onsdag kveld. Sesongen totalt sett har gitt 16 seire og 17 tap inkludert overtid og straffer, noe som holder til en 6. plass på tabellen. Det er mulig å klatre i innspurten om gutta leverer en god avslutning på sesongen.

Kampstart i Fjellhallen onsdag kveld er 19:00.

Comments


bottom of page