top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Endringer i keeper-teamet

Oppdatert: 2. apr.

Ivar Ljøkjel skal i militæret, og i den forbindelse har vi fått på plass en ny målvakt i Tobias Blom som flytter fra Nidaros og Trondheim.

-Jeg ønsker å satse på hockey, og trenger en klubb som har en treningshverdag og et miljø hvor jeg kan utvikle meg. Nå som Ivar drar i militæret åpnet det seg en mulighet for meg, og den er jeg glad for at jeg får, sier Tobias.


-Det viktigste for meg er kvalitet i treningene og en reel sjanse til å få spilt kamper, noe jeg tror jeg vil få her på i Gjøvik. Målet er å klare topp 4, og fortsette den bra sesongen laget har hatt hittil, avslutter vår nye målvakt.


-Tobias er en målvakt som snapper med høyre, noe som ikke er så vanlig. Han har en aktiv og offensiv spillestil, og har en drive for å utvikle seg, i tillegg til at personligheten hans passer i gruppa vår. Vi er veldig glad for at Tobias kommer inn, avslutter Anton.


Trener Anton Säll Karlsson ønsker samtidig å takke Ivar Ljøkjel for innsatsen i Gjøvik-drakta.


-Ivar har betydd mye med sin enorme treningsinnsats. Ivars innstilling til hver trening er noe som jeg er veldig imponert over, og han har gjort det veldig bra når han har fått sjansen. Han sprer glede rundt seg, og er en fantastisk person.


-Det har ikke vært et lett valg for Ivar, men da det kjennes rett for han stiller vi oss 100% bak valget og ønsker han lykke til med det. Vi vil si tusen takk for innsatsen, og håper å få se Ivar i Gjøvik-drakten igjen snart, avslutter han.Comments


bottom of page