top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Esten Kjølvang utnevnt til æresmedlem

På årsmøtet 24. mars 2022 ble Esten Kjølvang utnevnt til æresmedlem i Gjøvik Hockey.

Styreleder Erik Bratlien takket Esten for den innsatsen han har gjort gjennom mange år. Seint og tidlig har Esten jobbet for Gjøvik Hockey, og ikke minst kom han inn og tok tak på et tidspunkt da klubben trengte det. Begrunnelsen for tildelingen følger:


Gjøvik Hockey ønsker å takke Esten Kjølvang for en enorm innsats for klubben gjennom mange år. Esten kom inn i klubben som far og fulgte sønnens lag gjennom årsklassene. Allikevel er det for de fleste perioden som styreleder hvor han virkelig gjorde seg bemerket. Esten er oss bekjent klubbens lengstsittende styreleder, med sine sju år som leder. Da han overtok var det en klubb som slet både sportslig og organisatorisk. Rekrutteringen i breddeavdelingen var laber og A-laget levde en svært anonym tilværelse i 2. divisjon. Når man ser tilbake på hvor klubben var da og hvor den er nå, ser man hvilken utvikling det har vært.

Det ble umiddelbart tatt tak i både sport, økonomi og organisasjon da Esten tok over, og i løpet av årene som fulgte våknet klubben til live. Sponsorinntektene økte år for år, utviklingen på rekrutteringssiden snudde og A-laget kom seg tilbake til 1. divisjon. Samtidig tok klubben steget å ansatte to personer for å få driften til å gå opp. Til tross for dette jobbet Esten utrettelig, og det var ikke uvanlig at du kunne våkne til en e-post i innboksen som var sendt lenge etter leggetid.

Gjøvik Hockey hadde ikke vært der klubben er i dag hadde det ikke vært for den innsatsen Esten har lagt ned gjennom mange år. Som en følge av dette utnevnes herved Esten Kjølvang til æresmedlem i Gjøvik Hockey.


Dette er klubbens høyeste hedersbevisning. Til æresmedlem kan utnevnes personer som administrativt, sportslig eller på annen måte har gjort seg spesielt fortjent til det gjennom sitt mangeårige arbeid i og for klubben.

263 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page